Klops z papryką

Klops z papryką

Klops z papryką

Składniki: 1 kg mielonej łopatki wieprzowej, 2 ząbki czosnku, 1/2 cebuli, 1/2 czerwonej papryki, 1/2 żółtej papryki, 1/2 zielonej papryki, 1 łyżka masła, 3 łyżki bułki tartej, 1 jajko, przyprawy: sól, pieprz, tymianek, zioła prowansalskie.   Przygotowanie:      Łopatkę wieprzową dobrze jak zmielimy sobie sami, albo poprosimy miłą Panią w sklepie mięsnym, żeby nam zmieliła na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, klopsy, tarta, mielone, bułki, mięso, cebula, pieczenie, masło czosnek, czosnek w ziołach, mięso mielone, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.