Kartofelki marcepanowe. Kuleczki marcepanowe.
Kartofelki marcepanowe. Kuleczki marcepanowe.
Składniki:200 g masy marcepanowej,kakao naturalne. Przygotowanie: Masę marcepanową robimy sami lub kupujemy gotową - najwięcej jest jej w sklepach w okresie świątecznym. Formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. W palce bierzemy szczyptę kakao i wcieramy dookoła w kuleczki marcepanowe. Można także je obtoczyć w kakao, ale ja takich nie lubię jak jest za dużo kakao :) czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kakao, orzechy, świąteczne, świąteczne przepisy, włoska, orzechy włoskie
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję