Gołąbki bez zawijania ( z kapustą w środku)
Gołąbki bez zawijania ( z kapustą w środku)
Pyszne gołąbki bez zawijania, kapustę posiekałam i dodałam do środka. W smaku bardzo nam smakowały, a przynajmniej nie ma zabawy w gotowanie kapusty i potem zawijania... gołąbek, po gołąbku :) Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowego, 1/2 główki młodej kapusty, 3 łyżki bułki tartej, 1 woreczek ryżu, 1 jajko, 180 g koncentratu pomidorowego, 300 ml letniej wody, majeranek, papryka słodka, sól, pieprz czarny Kłos Pol . Przygotowanie: Gotujemy woreczek ryżu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu odstawiam... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, kapustą, tarta, ryż, mięso, bułki, mielone, mięso mielone, papryka, zupa pomidorowa, sosy, tarta na słodko, sos do ryżu, sos do jajek, sos pomidorowy, sos do mielonego
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję