Cannelloni z mięsem mielonym zapiekane pod beszamelem

Cannelloni z mięsem mielonym zapiekane pod beszamelem

Cannelloni z mięsem mielonym zapiekane pod beszamelem

Uwielbiam zapiekanki makaronowe! Są zawsze takie pyszne - pełne smaku i wilgotności. Można je przygotować na tak wiele sposobów, a dobrze skomponowane składniki i delikatny sos gwarantują sukces w kuchni :) Dzisiejsza propozycja jest mocno pomidorowa, paprykowa i czosnkowa, a całości delikatności dodaje sos beszamelowy. Takie połączenie z mięsem mielonym i makaronem smakuje wyśmienicie!  Cannelloni z mięsem mielonym zapiekane pod beszamelem    Składniki: 500 g mięsa mielonego  4 pomidory 2 papr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu aa-kuku - czyli jak żyć zdrowo i pysznie!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.