Kaszotto jęczmienne z rydzami

Kaszotto jęczmienne z rydzami

Kaszotto jęczmienne z rydzami

W całej Polsce mamy aktualnie wysyp grzybów, dlatego też postanowiłam wykorzystać je w kuchni. Mój wybór padł na rydze. Słodkie i jędrne rydze w połączeniu z delikatną kaszą jaglaną, słodką cebulą i świeżością natki pietruszki stanowi niesamowicie smakowite połączenie. Idealne danie na jesienny obiad. Składniki: 250g ugotowanej kaszy jęczmiennej 300g rydzów, oczyszczonych 1 średnia cebula łyżka masła 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Przygotowanie: Cebulkę siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie ze smakiem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję