SCHAB PARZONY

SCHAB PARZONY

SCHAB PARZONY

Ile razy upieklismy schab, który okazał się znów suchy...Też znam ten ból. Jednak z tym przepisem napewno Wasz schab będzie niezwykle mięciutki i soczysty. Zapraszam do wypróbowania, przepis dziecinnie prosty.   Składniki: 1,5 kg schabu sól,pieprz olej Wykonanie: Wybieramy ładny kawałek schabu bez tłuszczu po bokach. Dobrze nacieramy go solą i pieprzem. Schab musi być mocno osolony i pokryty pieprzem. Po tym czasie schab smarujemy olejem. Odkładamy na min, 3 doby do lodówki. Po tym czasie w duzym garnku na... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.