Kotlet schabowy z nadzieniem serowo-paprykowym
Kotlet schabowy z nadzieniem serowo-paprykowym
"Gotowanie na parze stało się ostatnio bardzo modne. Mówi się o zaletach takiego przygotowywania posiłków w wielu programach kulinarnych. Warzywa nie tracą wówczas witamin i soli mineralnych, które w czasie gotowania tradycyjnego zostają wypłukane do wody. Trzeba tylko uważać aby wrzątek nie stykał się bezpośrednio z gotowanymi warzywami. Nie można też w ten sposób gotować dużych kawałków, bo para nie wszędzie dotrze. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wiem co jem
Autor
Aronia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
warzywa, wieprzowina
Inne przepisy z Wiem co jem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję