rarytas jak masło - wątróbka z aifryer...

rarytas jak masło - wątróbka z aifryer...

rarytas jak masło - wątróbka z aifryer...

Składniki: wątróbka świeża z kurczaka 50 dag, cebula 1 sztuka duża, jabłko 1 sztuka średnie, papryka słodka 1 łyżeczka, pieprz mielony 1/2 łyżeczki, magi 1/2 łyżeczki, kucharek 1 łyżeczka, olej rzepakowy do cebuli 2 łyżki, olej rzepakowy do spryskania tacki papierowej i wątróbki - ile potrzeba    Wątróbkę oczyścić, opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym, tackę włożyć do kosza bez rusztu (ten model Cecotec ma grzałki góra/dół i piecze  na dnie i na górze) , spryskać ciut olejem i ułożyć na tac... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.