bób podsmażany w airfryer...

bób podsmażany w airfryer...

bób podsmażany w airfryer...

Składniki: bób świeży 1 kg, sól 2 łyżeczki, pieprz mielony 1/2 łyżeczki, ząbki czosnku 5 ząbków, masło 1 łyżka, koperek 1 pęczek Bób świeży zalać wodą, gotować do miękkości, po ugotowaniu nadmiar wody wylać.  Do gorącego bobu dać masło, sól, pieprz mielony, wyciśnięty z praski czosnek i wysypać do foremki silikonowej 22 cm.  Włożyć do airfryer, ustawić program warzywa, 200C, 8 minut, po tym czasie dodać posiekany koperek i gotowe, można zajadać, nam smakuje również po wystudzeniu - dla odmiany jest bób po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.