Co robicie ze obranymi skórkami i gniazdami nasiennymi pigwy ? Zazwyczaj wyrzucacie też tak robiłam . W sumie cały aromat zawarty w skórkach poszedł do kosza . Od jakiegoś czasu postanowiłam troszkę poeksperymentować aby to zmienić i wykorzystać skórki i gniazda nasienne do zrobienia pysznej aromatycznej nalewki. Spróbujcie i wy. Zachęcam do wypróbowania innej wersji nalewki która ma nieco inną konsystencję niż tradycyjna nalewka, ale jest za to bardziej aromatyczna . Składniki 5 l wiaderko skórki ... czytaj dalej...
Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl