Czy warto eksperymentować z różnymi stopniami palenia kawy?

Czy warto eksperymentować z różnymi stopniami palenia kawy?

Czy warto eksperymentować z różnymi stopniami palenia kawy?

Artykuł sponsorowany Parzenie kawy to sztuką zwaną baristyką (określenie bardziej znane dzięki swoim przedstawicielk/om: baristkom i baristom), ale w dzisiejszych czasach niemal każdy może pozwolić sobie na kawę niczym z najlepszego lokalu – w zaciszu swojego domu. Coraz więcej osób interesuje się pochodzeniem, właściwościami i specyfiką kawy pochodzącej z różnych zakątków świata. Często nie zdajemy sobie sprawy, że to przede wszystkim stopień jej palenia wpływa na głębię smaku i aromat. Palenie kawy – na czy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję