Parmezan, Gorgonzola i Asiago
Parmezan, Gorgonzola i Asiago
Lubicie włoskie sery? Ja uwielbiam, zwłaszcza parmezan. Dlatego nie mogłam darować sobie spotkania, na którym można było porównać Parmigiano Reggiano, Gorgonzolę i nowy na polskim rynku Asiago. A wszystko to w ramach kampanii Tak Smakuje Dolce Vita, która promuje też wysokiej jakości produkty z Unii Europejskiej, które są oznaczone znakami jakości CHNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia), czyli DOP. W moim prywatnym rankingu wygrał oczywiście parmezan, ale pozostałe sery walczyły mężnie. Ciekawy był zwłaszcza nowy dl... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
do pracy, ciekawe przepisy
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję