Wykwinty obiad z wykorzystaniem krewetek w sosie maślano-czosnkowym od Primefrost - dlaczego nie?! Z dodatkiem mieszanki warzyw oraz boczniaków do istna rozpusta! Składniki: 125 g krewetek obranych w sosie maślano-czosnkowym 225 g mieszanki warzyw na patelnie mrożonych 125 g boczniaków przyprawy: sól, pieprz Sposób przygotowania: Na patelnię wrzucić krewetki, mieszankę warzyw oraz umyte i pokrojone boczniaki. Dodać przyprawy. Całość smażyć 8-10 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego! ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...