Hummus z pieczonych bakłażanów, cieciorki i ...

Hummus z pieczonych bakłażanów, cieciorki i ...

Hummus z pieczonych bakłażanów, cieciorki i ...

Pyszota! Hummus z pieczonych bakłażanów, z cieciorką, pastą tahini i miętą! Nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię takie smarowidła na kanapkę, czy też jako farsz do nadziewania naleśników. Dzisiaj postawiłam na świeżą miętę, cieciorkę i pieczonego z oliwą z oliwek bakłażana, smak pasty wzbogaciłam dodaj sok z cytryny, pastę tahini, odrobinę chili. Wyszła mi bardzo smakowita pasta, bardzo kremowa, i bogata w aromacie i smaku! Polecam! SMACZNEGO! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, pasta, naleśniki, naleśnik, kanapki

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.