źródła:https://www.google.pl/search?q=bia%C5%82a+kuchnia+z+ceg%C5%82a&rlz=1C1AVNC_enPL558PL558&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KKs1VInGEYO9ygOyuoHADA&ved=0CAYQ_AUoAQhttps://www.google.pl/search?q=bia%C5%82a+kuchnia+z+ceg%C5%82a&rlz=1C1AVNC_enPL558PL558&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KKs1VInGEYO9ygOyuoHADA&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=bia%C5%82a+kuchnia+https://www.google.pl/search?q=bia%C5%82a+kuchnia+z+ceg%C5%82a&rlz=1C1AVNC_enPL558PL558&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KKs1VInGEYO9ygOyuoHADA&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=bia%C5%82a+kuchnia+czarny+blat czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)