Karkówka pieczona w soli + film

Karkówka pieczona w soli + film

Karkówka pieczona w soli + film

Karkówka pieczona w soli to bardzo smaczna, aromatyczna i krucha, pełna smaku wędlina, doskonała propozycja na świąteczny stół. To rewelacyjny pomysł dla zabieganych osób, gdyż jego przygotowanie nie wymaga wiele uwagi. Taka wędlina idealnie smakuje na zimno, pokrojona w plastry, podana z sosem czosnkowym, chrzanowym, sałatką i pieczywem.     składniki na 1,5 kg wędliny 1,5 kg karkówki 3 łyżki musztardy 3 łyżki majonezu 5-6 ząbków czosnku przeciśniętych przez praskę 1 opakowanie ziół prowansalskich ( 8 g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowite Dania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.