Kawa po tajlandzku

Kawa po tajlandzku

Kawa po tajlandzku

Dziś bardziej pomysł, niż przepis. Będzie… kawa:) Do niedawna nie piłam kawy wcale. Od kiedy jednak stałam się posiadaczką ekspresu przelewowego, od czasu do czasu bawimy się z mężem w baristów i kombinujemy z różnymi smakami;) Tym razem zapraszamy Was na kawę po tajlandzku – ze słodkim mlekiem skondensowanym. Na 2 porcje: 1 tubka mleka skondensowanego (my całą tubkę rozdzieliliśmy na dwie szklanki, ale Wam proponuję dać jednak mniej mleka, chyba,że lubicie mocno słodkie kawy;) ) kawa parzona s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.