Leczo z kabanosami

Leczo z kabanosami

Leczo z kabanosami

Zapraszam na smakowite leczo z kabanosami tradycyjnie wędzonymi od Duda . Szybko się je robi i świetnie smakuje. W sam raz na obiad latem. Polecam Składniki: 270 g cukini 110 g kolorowych papryk 1 średnia cebula 1 ząbek czosnku 100 g kabanosów Duda garść suszonych grzybów+1/2 szkl gorącej wody 1 łyżka oleju/oliwy puszka krojonych pomidorów 1 łyżeczka soli, pieprzu, papryki słodkiej, ziół prowansalskich Przygotowanie: Suszone grzyby zalewamy gorącą wodą i odstawiamy. Cukinię oraz papryki myjemy i osuszamy. Cuk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.