Na kuchennym zegarze 7:14. Wyciągam z lodówki mango, brzoskwinie odsączam z syropu, banana kroję w plasterki. Miksuję i wiosenny, śniadaniowy koktajl gotowy. Czyli filiżanka pełna zdrowia. Składniki : (na 3 małe porcje) 3 brzoskwinie 1 mango 1 banan Wykonanie: Mango i banana obrać ze skórki, pokroić na małe kawałki. Brzoskwinie odsączyć z syropu, również pokroić w kawałki. Owoce przełożyć do blendera. Mocno zmiksować. Powstały mus przełożyć do szklaneczek/filiżanek. Artykuł Owocowe miksowanie – odsłona 2 &... czytaj dalej...
Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.
Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.
Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!