Połączenie tych składników odkryłam zimą w czasie tygodniowego owocowo – warzywnego detoksu. Jednak teraz, w przededniu wiosny, jest świetnym żródłem wielu witamin i minerałów. Dodaje energii, poprawia samopoczucie. Co więcej, wybornie smakuje. Mus można także wzbogacić na wiele sposobów – mleczkiem kokosowym, owocem kiwi czy sokiem z cytryny. Składniki na 4 porcje ( 4 kokilki) 1 mango 6 dużych liści jarmużu 1 łyżeczka soku z cytryny 1 kiwi (opcjonalnie) 2 – 3 łyżki mleczka kokosowego (opcj... czytaj dalej...
Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.
Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.
Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!