Pomidorki zapiekane w papryce z kulkami mozzarelli i bazyliowym pesto

Pomidorki zapiekane w papryce z kulkami mozzarelli i bazyliowym pesto

Pomidorki zapiekane w papryce z kulkami mozzarelli i bazyliowym pesto

Czas papryki. Połączenie z pomidorkami, mozzarella i pesto, naszym zdaniem udane. Składniki 4 duże czerwone papryki oliwa z oliwek sól morska pieprz czarny 12 pomidorków śliwkowych ( mogą być inne ) 3 ząbki czosnku 1 opakowanie kulek mozzarelli 4 łyżki świeżego pesto bazyliowego Przygotowanie Papryki umyłem, osuszyłem, przekroiłem wzdłuż na pół. Usunąłem nasiona i białe błony. Natarłem wewnątrz i na zewnątrz oliwą, oprószyłem sola i pieprzem. Pomidorki skropiłem oliwą, obsypałem przyprawami, odstawiłem. Rozgrzał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.