Pieczone bataty z fetą i warzywami

Pieczone bataty z fetą i warzywami

Pieczone bataty z fetą i warzywami

Pomysł na treściwe bezmięsne danie. Od razu zaznaczę, że jest mega pyszne i cieszę się, że trochę mi zostało, bo zabiorę je do pracy na drugie śniadanie. Polecam Arek Gie Składniki:       8 sztuk niewielkich batatów 500 g szparagów 1 mała cukinia 500 g pomidorków koktajlowych 200 g sera fety 250 g gęstej śmietany 18% 1 łyżeczka suszonej bazylii 1 łyżeczka suszonego oregano 1 łyżeczka suszonego czosnku 100 g rukoli 1 opakowanie kiełków np. rzodkiewki oliwa do skropienia sól, pieprz     ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.