Pieczarki portobello faszerowane serem pleśniowym i gruszką z dodatkiem cząbru

Pieczarki portobello faszerowane serem pleśniowym i gruszką z dodatkiem cząbru

Pieczarki portobello faszerowane serem pleśniowym i gruszką z dodatkiem cząbru

Połączenie sera pleśniowego ze słodką gruszką i w towarzystwie "dużych" pieczarek portobello sprawdziło się wybornie. PS. lepiej użyć gruszki jak najmniej soczyste.  Składniki 2 gruszki 70 g sera pleśniowego gorgonzola cząber- świeże listki 2 duże pieczarki portobello pieprz sól     Przygotowanie   Ser pleśniowy starłem na tarce. Wstawiłem do lodówki. Gruszki obrałem, starłem na tarce o grubych oczkach. Odcisnąłem nadmiar soku. Wymieszałem z serem i listkami cząbru, doprawiłem pieprzem. Piecza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.