Jak dla mnie to najlepsza surówka do obiadu . Super połączenie selera ze słodkimi rodzynkami i majonezem. Pycha!! Składniki: pół selera -korzeń garść rodzynek 2 łyżki soku z cytryny 3 łyżki majonezu sól i pieprz do smaku Rodzynek można dodać więcej lub mniej według własnych upodobań. Surówkę można spokojnie przechować w lodówce na drugi dzień. Dzięki cytrynie seler nie zmieni koloru. Seler obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach .Skrapiamy sokiem z cytryny ,dodajemy rodzynki ,majonez. Mieszamy,d... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...