Dzisiaj chciałabym się z Wami podzielić informacjami na temat 3 przypraw, które najczęściej używam i które bardzo często powtarzają się w przepisach na moim blogu. Używam ich dużo ze względu na właściwości zdrowotne. Tu wymieniłam tylko 3, ale jest ich o wiele więcej. A więcej przypraw opiszę Wam wkrótce Pamiętajcie, że niektóre przyprawy mają właściwości przeciwutleniające, co nie znaczy jednak, że możemy je stosować jako panaceum na raka. Każdą chorobę należy skonsultować z lekarzem (function(d,s,id){var js,f... czytaj dalej...
Moja Babcia piekła i gotowała bardzo dobrze. Wciąż pamiętam zapach jaki rozchodził się po domu kiedy królowała w kuchni. Była ona ciepłą i miłą osobą, a w gotowanie i pieczenie wkładała całe swoje serce. Moja Mama do tej pory gotuje i piecze wyśmienicie. Mi jeszcze dużo do nich brakuje, ale podobno też nieźle mi idzie. A to czego się nauczyłam i mam zamiar jeszcze nauczyć chcę przekazać Wam moi Drodzy Czytelnicy. Piekę i gotuje według przepisów mojej Babci i Mamy, a czasami wymyślę coś sama, zwłaszcza przepisy na mięsa.