Smażone liście szałwii

Smażone liście szałwii

Smażone liście szałwii

Witajcie!Ta przekąska, mimo iż wygląda całkiem niepozornie, może nawet dziwnie, jest bardzo smaczna i jestem pewna, że zaskoczy Wasze podniebienia. Nie od dzisiaj wiadomo, że ani za anchois, ani za kaparami nie przepadam, jednak tutaj idealnie pasują do szałwii, a po przygotowaniu możemy się wgryźć w te małe, chrupiące kąski i zachwycać się ich smakiem!Zapraszam!Przepis pochodzi z "Kuchni włoskiej" Maxine Clark.Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adriana Baran, 21 października 2013 00:49:19

Kuchenny bałagan, Karmel-itka - cieszę się, że przepis zaciekawił :)Pozdrawiam również!