Roladki z łososia i serka śmietankowego

Roladki z łososia i serka śmietankowego

Roladki z łososia i serka śmietankowego

Jest to pyszny pomysł na sylwestrowy stół, wszakże lepiej go zapełnić lekkimi przekąskami niż ciężkimi daniami, które spowodują przedwczesną senność, a przecież mamy dotrwać do magicznej godziny 12! Roladki z łososia z serkiem śmietankowym to przekąska na każdą okazję, imprezy, spotkania towarzyskie, rodzinne czy chociażby weekend. Przekąski te nie wymagają wielkiego nakładu pracy i przygotowuje [...] Artykuł Roladki z łososia i serka śmietankowego pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

pieprzyczfantazjapieprzyczfantazja

Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przekąski, roladki, łosoś, przystawki, przekąski, ogórki, sylwester

Inne przepisy z Pieprzyć z Fantazją

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.