Cześć! Do sezonu ogórkowego jeszcze trochę. Ratujemy się tym, co „urośnie” w markecie. Moje ogórki dopiero od kilku dni zagrzewają w gruncie. Poczekam jeszcze trochę na nie. Zapomniałam całkiem nasadzić w pojemnikach, żeby teraz wysadzić do gruntu. No cóż, skleroza… Mizeria jest tak znanym dodatkiem aż nie wiem czy o niej pisać. Jednak pomyślałam sobie, że zasługuje na naskrobanie kilku słów. Zresztą, to taki przysmak! Składniki: * 2-3 ogórki * 2-3 łyżki śmietany * koper – mała wiązeczk... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.