Odkąd mam szklarnię i własne warzywa w mojej głowie pojawia się dużo pomysłów na nowe przepisy. W tym roku groszek udał się wyjątkowo i postanowiłam zrobić z niego coś pysznego. Podsmażyłam go na maśle razem z pomidorkami koktajlowymi i podałam na zimnym jogurcie greckim. Powstała idealna przekąska na upalne dni. Składniki : 500 g groszku cukrowego 350 g pomidorków koktajlowych 2 ząbki czosnku 2 łyżki masła ( do groszku) 1 łyżka masła ( do pomidorków koktajlowych) 800 g jogurtu greckiego Sól, piep... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować, eksperymentować w kuchni odkrywać nowe smaki ,zapachy. Nie ma nic piękniejszego jak przygotowywanie smakołyków dla najbliższych i dzielenie się z nimi tym w co wkładam dużo serca i zaangażowania. Mój przepis na sukces to nutka fantazji, szczypta pomysłowości, kilogramy pozytywnej energii i nie ograniczona ilość serca które wkładam w każdą potrawę :)