Jagnięcina na chrupiącej baby cukinii z sosem grzybowym

Jagnięcina na chrupiącej baby cukinii z sosem grzybowym

Jagnięcina na chrupiącej baby cukinii z sosem grzybowym

  Trochę luksusu w domu. Tak, właśnie kiedy jagnięcina mi się kojarzyła z drogim luksusem. Teraz ten mięsny skarb możecie znaleźć w super cenach u dobrych rzeźników.  Porcja 2 osoby Składniki:  400 g jagnięciny  8 cukinii baby  oliwa sól i pieprz do smaku sos grzybowy: 300 g świeżych grzybów (użyłam podgrzybków i borowików) 2 łyżki masła 1 cebula pęczek pietruszki 100 ml śmietany 30% sól i pieprz do smaku Przygotowanie: sos grzybowy Grzyby obrać, umyć i przegotować raz w osolonym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.