Okra w tempurze

Okra w tempurze

Okra w tempurze

Okra to nic innego jak piżmian jadalny, gatunek rośliny jednorocznej z rodziny ślazowatych. Uprawiany jest w wielu krajach w klimacie tropikalnym i subtropikalnym. Można ją jeść na surowo i gotowaną. Dziś podam przepis na okrę w tempurze. Tak smażona jest pyszna i nie puszcza swojego charakterystycznego śluzu, warto sobie takie danie zrobić. Okra w tempurze. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję