Majonez to taki sos że kochają go wszyscy i zajadamy go z jajami, mięsem, używamy do warzyw, burgerów, gyrosa czy zamiast masła do kanapek. Można go robić na wiele sposobów a dziś dla osób które boją się surowych jaj, majonez z jaj gotowanych. Taki majonez bez surowizny, do zrobienia w kilka minut załatwi sprawę sporu czy Winiary czy Kielecki. U mnie zawsze domowy. Robi się szybko - 3 minuty i sama wiem co do niego wkładam. Polecam wszystkim ten z jaj gotowanych. Majonez z gotowanych jaj - przepis CZYTAJ DA... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.