Kisiel truskawkowo - miętowy z borówkami

Kisiel truskawkowo - miętowy z borówkami

Przepis na : deser

Kto lubi kisiel? ile ja tego zjadłam w szkole, na szybko dolewałam wodę i do przodu. Ile tam było chemii dowiedziałam się później. Teraz sama sobie ugotuję kisiel w kilka minut i jest on zdrowy i o takim smaku, o jakim zamarzę. Zachęcam do gotowania własnych kisielków, owoce do kisielu mogą być mrożone z naszych zapasów bądź sklepowych, tutaj pełna dowolność. Mogą też być w sezonie świeże. Kisiel domowy. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.