Tajskie zielone curry

Tajskie zielone curry

Tajskie zielone curry

To w zasadzie polska wariacja na temat oryginalnego zielonego tajskiego curry. Generalnie tajskie curry jest bardziej płynne od indyjskiej wersji, no i oczywiście inaczej przyprawione. Całość polega na uzyskaniu odpowiedniego balansu między kwaśnym, słodkim i ostrym smakiem. W tym przepisie pojawia się między innymi rabarbar, który dobrze pasuje do tego smaku. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję