Tajskie zielone curry z galangalem i kafirem

Tajskie zielone curry z galangalem i kafirem

Tajskie zielone curry z galangalem i kafirem

Co sprawia, że tajskie curry smakuje tak jak w Tajlandii? Właśnie galangal i liście kafir - te dwie przyprawy są tak charakterystyczne, że danie smakuje zupełnie inaczej niż zrobione z użyciem "zwykłego" imbiru. Ten przepis to klasyczne curry - proste i podstawowe, ale naprawdę pyszne! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję