Rydze z parmezanem i rukolą
Rydze z parmezanem i rukolą
Rydze to według mnie zdecydowanie najlepsze grzyby rosnące w Polsce. Możne je przygotować na wiele sposobów. Doskonale smakują smażone po prostu na maśle z dodatkiem soli - jeśli jednak chcecie coś bardziej wykwintnego to polecam wersję z dodatkiem parmezanu i rukoli. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Milion Smaków
Autor
MilionSmakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, rukola
Inne przepisy z Milion Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję