Gulasz wołowy z kociołka żeliwnego

Gulasz wołowy z kociołka żeliwnego

Gulasz wołowy z kociołka żeliwnego

Odkąd zaopatrzyliśmy się w porządny żeliwny kociołek, gotowanie na ognisku stało się jeszcze przyjemniejsze. Teraz to stały punkt programu nie tylko latem, ale w zasadzie o każdej porze roku. Jedzenie, które przez kilka godzin dusi się w szczelnie zamkniętym kociołku na żywym ogniu, dostarcza nie tylko walorów smakowych ale i sporo frajdy - zwłaszcza jeżeli jesteście zwolennikami tzw. slow cooking. Dziś przepis dla leniwych - wszystkie składniki kroimy, wrzucamy do kociołka, doprawiamy i dusimy przez kilka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję