„Jerozolima. Książka kucharska” Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi – recenzja książki

„Jerozolima. Książka kucharska” Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi – recenzja książki

„Jerozolima. Książka kucharska” Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi – recenzja książki

Zapraszam na recenzję książki :) Jerozolima. Książka kucharska Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi Wydawnictwo Filo twarda oprawa, 320 stron   Przyznam szczerze, że nigdy nie przepadałam za książkami kucharskimi dotyczącymi jednej, konkretnej kuchni. Jednak moja miłość do hummusu sprawiła, że gdy tylko dowiedziałam się o tej książce zapragnęłam ją mieć. Wielokrotnie nagradzany bestseller kusił mnie bardzo a gdy znalazł się moich rękach zdecydowanie się nie zawiodłam. Autorem książki jest jerozolimski kucharz mies... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.