KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI
KOKOSOWY PUDDING Z TAPIOKI
SKŁADNIKI: ⅓ szklanki (60 g) kuleczek tapioki 2 szklanki mleka kokosowego 3 łyżki ksylitolu ¼ łyżeczki soli ½ łyżeczki aromatu waniliowego PRZYGOTOWANIE: Do garnka wsypujemy tapiokę i zalewamy ją mlekiem kokosowym - pozostawiamy na ok.1 h . Po tym czasie dodajemy do mikstury cukier, sól i aromat. Gotujemy na małym ogniu aż kuleczki tapioki zrobią się przezroczyste i miękkie. Gotowy pudding przelewamy do szklanek i schładzamy w lodówce. Można podać go np: z musem owocowym, lub innym owocowym dod... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia
Autor
Marcepanowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kokosowe, mus
Inne przepisy z Marcepanowa kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję