Musztarda

Musztarda

Musztarda

Składniki: 6 łyżek żółtej gorczycy 6 łyżek czarnej gorczycy 8 łyżek wody 0,5 łyżeczki soli himalajskiej 10 łyżek octu jabłkowego 3 łyżek octu z białego wina 2 łyżki soku z cytryny Przygotowanie: Gorczyce zalewamy 5 łyżkami octu i 3 łyżkami wody i pozostawiamy na 10 godz, aby gorczyca napęczniała. Następnie wszystkie składniki miksujemy.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.