Masełka smakowe, pachnące i kolorowe

Masełka smakowe, pachnące i kolorowe

Masełka smakowe, pachnące i kolorowe

Jak urozmaicić smak podanych dań? Można podać masełka smakowe: koperkowe, czosnkowe, bazyliowe i prowansalskie Tak przygotowane masełka podane w pięknych miseczkach zestawu STAUB udekorują każdy stół! Przygotujcie: 300g osełkę masła Podzielcie ją na 4 części 1. Wymieszaj z łyżką posiekanego koperku i szczyptą soli 2. Wymieszaj z łyżką ziół prowansalskich i szczyptą soli 3. Wymieszaj z łyżką bazylii i szczyptą soli 4. Wymieszaj z posiekanymi 3 ząbkami czosnku i szczyptą soli I już! Praktyczny zestaw do poda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przystawki, przekąski, pasta, przekąska, dipy, pasty, dip czosnkowy

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.