Szukając dla siebie przepisów na koktajle oczyszczające, natknęłam się na karob, jako dodatek smakowy. Przyznam, że nie miałam okazji go skosztować. Ciekawa jestem Waszej opinii na temat tego produktu. Jeżeli go stosowaliście będę wdzięczna za każdy wpis w komentarzu. (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,docu... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...