Te trufle na słono są zdecydowanie wersją wytrawną, pasującą do wina – są ostre i słone. Ja osobiście wolę słodkie trufle, ale zachęcam do wypróbowania tego przepisu. Trufle mają ciekawy, rzadko spotykany smak. Czas wykonania: 30 min (+4 h oczekiwania) Ilość porcji: 15 sztuk Składniki: 100 g czekolady gorzkiej 100 g serka kanapkowego ½ łyżeczki pieprzu cayenne ½ łyżeczki pieprzu czarnego szczypta soli 3 łyżki gorzkiego kakao Przygotowanie: Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Wszystkie składniki wymiesza... czytaj dalej...
Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.