Camembert na krakersach z żurawiną

Camembert na krakersach z żurawiną

Camembert na krakersach z żurawiną

Camembert na krakersach z żurawiną to najszybsza przekąska na domową imprezę. Gotowa w kilka minut! Czas wykonania: 10 min Ilość porcji: 12 sztuk Składniki: 1 ser camembert okrągły 12 sztuk krakersów 4 łyżki żurawiny w słoiczku Przygotowanie: Ser pokroić na 12 trójkącików. Na krakersy wyłożyć po kawałku sera i odrobiną dżemu żurawinowego. Krok po kroku: 1. Pokroić ser camembert 2. Wyłożyć ser na krakersy i dodać dżem żurawinowy Poprzedni 1 z 2 Następny   Sylwester zbliża się wielkimi krokami – a Ci którzy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchniaWeDwoje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję