Camembert na krakersach z żurawiną to najszybsza przekąska na domową imprezę. Gotowa w kilka minut! Czas wykonania: 10 min Ilość porcji: 12 sztuk Składniki: 1 ser camembert okrągły 12 sztuk krakersów 4 łyżki żurawiny w słoiczku Przygotowanie: Ser pokroić na 12 trójkącików. Na krakersy wyłożyć po kawałku sera i odrobiną dżemu żurawinowego. Krok po kroku: 1. Pokroić ser camembert 2. Wyłożyć ser na krakersy i dodać dżem żurawinowy Poprzedni 1 z 2 Następny Sylwester zbliża się wielkimi krokami – a Ci którzy... czytaj dalej...
Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.