Spaghetti z bobem i miętą latem robione

Spaghetti z bobem i miętą latem robione

Spaghetti z bobem i miętą latem robione

Makaron z dodatkiem gotowanego, a następnie podsmażonego na oliwie bobu oraz świeżej mięty. SPAGHETTI Z BOBEM SKŁADNIKI 500 gramów świeżego bobu; 250 gramów makaronu spaghetti; 150 gramów parmezanu lub grana padano; 3 ząbki czosnku; garść liści świeżej mięty; sól, pieprz; przepis na spaghetti z bobem i miętą Artykuł Spaghetti z bobem i miętą latem robione pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

spaghetti, makaron

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.