Sos koperkowy przepis tradycyjny

Sos koperkowy przepis tradycyjny

Sos koperkowy przepis tradycyjny

Sos koperkowy na bazie domowego bulionu warzywnego z dodatkiem jasnej zasmażki, dużej ilości świeżego koperku oraz kwaśnej śmietany. TRADYCYJNY SOS KOPERKOWY SKŁADNIKI wielki pęczek świeżego koperku; masło; mąka pszenna; 2 szklanki bulionu warzywnego lub mięsnego; gęsta, kwaśna śmietana; sól, pieprz; przepis na sos koperkowy tradycyjny Artykuł Sos koperkowy przepis tradycyjny pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.