Łatwy i aromatyczny ryż z dodatkiem dojrzałych truskawek i cynamonu okraszony śmietaną. RYŻ Z TRUSKAWKAMI SKŁADNIKI 200 gramów ryżu basmati; dojrzałe truskawki (ilość według uznania, im więcej, tym lepiej); dobra, gęsta, kwaśna śmietana (im więcej, tym lepiej); wiórki kokosowe; kora cynamonowa; świeża mięta; sól; przepis na ryż z truskawkami i śmietaną Artykuł Ryż z truskawkami i kwaśną śmietaną pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.