Ogony wołowe w czerwonym winie

Ogony wołowe w czerwonym winie

Ogony wołowe w czerwonym winie

Ogony wołowe pokrojone na kawałki a następnie długo duszone z warzywami w czerwonym winie. OGONY WOŁOWE DUSZONE W WINIE SKŁADNIKI 800 gramów pokrojonych kawałków ogona wołowego; 1 duży por; 2 marchewki; pół butelki czerwonego wina; świeży rozmaryn; 2-3 ząbki czosnku; liść laurowy; kilka ziaren ziela angielskiego; łyżeczka mielonej, słodkiej papryki; sól, pieprz; przepis na ogony... Artykuł Ogony wołowe w czerwonym winie pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.