Pokrojone pomidory koktajlowe i świeża papryka marynowane w oliwie a następnie połączone z makaronem. BUCATINI ALLA CRUDAIOLA SKŁADNIKI 250 gramów makaronu bucatini; 8 pomidorków koktajlowych; garstka liści bazylii; jedna łodyga selera naciowego; jedna zielona papryka; 1-2 ząbki czosnku; 1-2 łyżeczki kaparów; suszone oregano; oliwa extra vergin; sól, pieprz; przepis na bucatini alla crudaiola Artykuł Bucatini alla crudaiola na letni obiad pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.