Pasta jajeczna z tuńczykiem i kaparami

Pasta jajeczna z tuńczykiem i kaparami

Pasta jajeczna z tuńczykiem i kaparami

 Uwielbiam wariacje na temat pasty jajecznej. Zapraszam na nową na moim blogu pastę do pieczywa.   Składniki: 3 jajka na twardo 1 puszka tuńczyka w oleju  2 łyżki kaparów 1/2 cebuli 1 łyżka posiekanego szczypiorku 1 łyżeczka musztardy 1 łyżka majonezu sól, pieprz do smaku Sposób przygotowania: 1. Ugotowane i obrane jajka przełożyć do miski. Roznieść widelcem.  2. Dodać odsączonego tuńczyka, drobno posiekaną cebulę i szczypiorek.  3. Kapary drobno pokroić i dodać do pasty. Dodać mus... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.